Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60
Momenteel kan de prijs voor dit artikel niet worden getoond. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60 of stuur een e-mail naar info@testas.be
Dit product is momenteel niet leverbaar.
Banner-smal-EDI-1450x120.jpg

Bewerkingen

De MCB groep wil u graag ontzorgen, wij leveren uw producten op maat uit, zodat u direct aan de slag kunt. Klik op de video om een aantal van de bewerkingen te zien die wij kunnen uitvoeren. De MCB groep levert maatwerk, indien wij uw bewerking niet kunnen doen, werken wij met een diverse partners, zodat u kunt doorgaan met uw werkzaamheden.

Band en plaat op maat

In ons eigen Steel Service Center (SSC) maken we band en plaat nauwkeurig op maat in zowel staal, aluminium en roestvast staal (RVS). We slitten, decoilen en knippen uiterst nauwkeurig. De MCB groep heeft een breed scala aan kwaliteiten die wij kunnen verwerken tot plaat en band op maat. Wij kunnen rollen verwerken tot bandmateriaal met een minimum van 25 mm tot een breedte van ca. 1600 mm. De stroken kunnen daarna nog bewerkt worden tot platen op onze decoilers. Onze hoogwaardige, veelal computergestuurde machines worden bediend door specialisten. Daardoor leveren wij u gegarandeerde kwaliteitsproducten. Ook bij specifieke wensen en eisen. Zodat u direct aan de slag kunt.

Slitten

Het vervaardigen van geslit band (aluminium, RVS en staal) is een specialisme van ons Steel Service Center. We maken band in iedere door u gewenste breedte. Met uiterste precisie en in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen.

Decoilen

Onze geavanceerde decoilers verwerken coils tot platen. Rollen tot en met 24 ton worden bewerkt tot platen met een minimum van 400 mm lang tot een maximum van 6 meter lang Indien de platen nog kleiner moeten worden, kunnen we ze na het decoilen nog laten knippen of zagen op onze knipbank of platenzaagmachine. Nauwkeurig in elke maat, met een optimale vlakheid en in tal van kwaliteiten en uitvoeringen. Voor serieproductie van smal band beschikken we over een aantal specifieke decoillijnen.

Knippen

Naast decoilers beschikt de MCB groep over een aantal knipmachines voor specifiek knipwerk. Op deze guillotinescharen met verpakkingseenheden produceren we op maat geknipt plaat in zowel staal, aluminium, RVS, koper en messing.

Zagen

Buizen, profielen en stafmateriaal brengen we nauwkeurig op de gewenste lengte. Daarvoor hebben we moderne en hoogwaardige zaagmachines. Onze grootseriezaag kan in een vlot tempo stukken zagen vanaf 25 mm en we hebben een zaagmachine die basislengtes tot 15 meter kan terugzagen naar bijna elke gewenste lengte. Deze machine kan ook verstek zagen. Vele materiaalsoorten, waaronder RVS, aluminium, ongelegeerd, en UNP balken kunnen wij zagen voor onze klanten. We leveren dus letterlijk maatwerk.

Stralen en conserveren

Warmvervaardigd ongelegeerd en laaggelegeerd staal is bedekt met een walshuid. In veel gevallen is deze laag ongewenst. Een van de methoden om de walshuid te verwijderen is het stralen. De MCB groep laat dit uitvoeren bij een betrouwbare partner. Standaard wordt een reinheidsgraad van SA 2,5 geleverd. De reinheidsgraad wordt direct na de bewerking beoordeeld. Bij het stralen van buisprofielen  wordt het straalmiddel uit het buisprofiel verwijderd met behulp van een kantelinstallatie. Gestraalde oppervlakken zijn bijzonder gevoelig voor roestvorming. Er zijn diverse mogelijkheden om gestraalde oppervlakken te conserveren. Voor het conserveren wordt er een lasprimer gebruikt. De lasbaarheid van de producten wordt door deze primer nauwelijks nadelig beïnvloed. De lasprimer is uitstekend overschilderbaar. Ook andere conserveringsmogelijkheden, zoals een zinkcompound of licht oliën zijn mogelijk. 

Slijpen, borstelen en foliën

Een geavanceerde installatie slijpt en borstelt roestvaststalen platen en voorziet deze desgewenst van folie. Slijpen kan zowel één- als tweezijdig en per zijde met verschillende korrelgrootten. Ook borstelen we platen; van een fijne tot grove structuur. Ter bescherming tegen beschadigingen tijdens opslag, transport of verwerking, voorzien we de platen van beschermfolie. Onze foliemachine kan vele kwaliteiten plaat voorzien van folie, bijvoorbeeld naast RVS ook aluminium, electrolytisch verzinkt etc. We hebben diverse korrel- en foliesoorten in ons assortiment om aan de wensen van de klanten te voldoen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem contact op met onze verkoopafdeling.

Chat

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.

Testas is beschikbaar van 8:00 's morgens tot 20:00 uur 's avonds.

Chat nu