Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60
Momenteel kan de prijs voor dit artikel niet worden getoond. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60 of stuur een e-mail naar info@testas.be
Dit product is momenteel niet leverbaar.

Duurzaamheid

Binnen de gehele bedrijvengroep heerst er de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zich richt op 3 kernwaarden:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Veiligheid

Milieu

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

is onlosmakelijk verbonden aan de bedrijfscultuur van de bedrijven binnen de MCB group. We zijn ons bewust van onze rol en functie in de maatschappij en houden daar in de bedrijfsvoering rekening mee. Samen zoeken wij voortdurend naar mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.

Veiligheid

Alle bedrijfsprocessen worden ingericht vanuit de veiligheid voor de werknemers.

Binnen onze open cultuur spreken we elkaar ook aan op veilig werkgedrag. 

Milieu

Binnen de MCB group is milieuzorg een vast en integraal beleidsonderdeel.

Energieverbruik

De bedrijven binnen onze group zijn voortdurend bezig met het terugdringen van het energieverbruik. Dit doen we onder meer door het regelmatig uitvoeren van energiescans, het vervangen van apparatuur door energiezuinige alternatieven en het versterken van het milieubesef bij de medewerkers. Enkele voorbeelden die reeds gerealiseerd zijn:

  • Het vervangen van alle verlichting in de magazijnen door energiezuinige LED-verlichting.
  • Het plaatsen van 1555m2 zonnepanelen op de platte daken.


Dieselverbruik en uitstoot naar de lucht

In de nabije toekomst wordt het wagenpark van Testas vervangen door milieuvriendelijkere mogelijkheden en voorzieningen als laadpalen.

Binnen de MCB group is er een transportvloot van een 70tal vrachtwagencombinaties die worden vervangen door trucks met Euro-6 motoren. Ook wordt er sterk geïnvesteerd in hoogwaardige diesel en de rijvaardigheid van de chauffeurs ( “ het nieuwe rijden”). 

Afval 
Samen met onze partners ( leveranciers en klanten) trachten wij zoveel mogelijk materiaal te recycleren. Dit in de vorm van o.a. verspanings-contracten.

Chat

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.

Testas is beschikbaar van 8:00 's morgens tot 20:00 uur 's avonds.

Chat nu