Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60
Momenteel kan de prijs voor dit artikel niet worden getoond. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60 of stuur een e-mail naar info@testas.be
Dit product is momenteel niet leverbaar.
Testas kennispartner
in metaal.
Een leverancier die opereert in verschillende branches.

Branches

Testas is met zijn jarenlange ervaring actief in verschillende branches, van verspaning tot gevelbouw. Met deze gedegen marktkennis is Testas dan ook úw kennispartner in metaal. Met het gemak van de One-Stop-Shop biedt Testas niet alleen een compleet assortiment van buizen, platen en staf, maar wij denken ook graag met u mee.

De metaalmarkt is voortdurend in beweging. Het juist adviseren van klanten over materialen en diverse toepassingen staat daarom bij Testas voorop. Testas heeft affiniteit met de markt, ontzorgt en adviseert. Dankzij de specialistische kennis van onze medewerkers kunt u zich focussen op uw core business.

Verspanen

Testas is ook uw partner als het gaat om het leveren van verspaanbare metalen. Of het nu gaat om aluminium, roestvaststaal of non-ferro materialen. Ons assortiment is afgestemd op de verspanende bewerker. Bij vragen hierover neem gerust contact op met ons!

Chat

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.

Testas is beschikbaar van 8:00 's morgens tot 20:00 uur 's avonds.

Chat nu