Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60
Momenteel kan de prijs voor dit artikel niet worden getoond. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60 of stuur een e-mail naar info@testas.be
Dit product is momenteel niet leverbaar.
Testas-Homepagebanner-10.png
Op zijn Testas
Met elkaar, Continu beter, Betrouwbaar, Slim

Testas zoekt mensen die het beste uit zichzelf willen halen

Bij Testas investeren wij in gemotiveerde en kwaliteitsbewuste mensen, die in hun werk alles doen om klanten tevreden te steIIen. In aIIe departementen van ons bedrijf krijg je de gelegenheid om het beste uit jezelf te haIen en te werken in een team van enthousiaste mensen.

Naast een marktconform saIaris bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vinden wij het enorm belangrijk dat er een goede work-life balans is. Wij zijn ons bewust dat de maatschappij en omgeving snel evolueert en proberen steeds mee te zijn met de nieuwste trends om zo ook de horizon en kennis van onze werknemers op een hoog peil te houden.

Persoonlijke groei is daarom belangrijk en met een uitgebreid opleidingstraject en diepgaandere cursussen achteraf voel je je zo thuis in ons enthousiaste team.

Kortom: een baan bij Testas betekent werken in een dynamische omgeving met groeimogelijkheden in een fijn team.

Wie zoeken we?

Testas heeft pIaats voor betrokken en gemotiveerde mensen. Of je nu een Iagere, middelbare, hogere of universitaire opleiding hebt; bij Testas vind je de baan die bij je past.

In de magazijnen steken de medewerkers graag hun handen uit de mouwen voor het klaarmaken van orders en het laden en Iossen van vrachtwagens. In het Service Center wordt met moderne machines materiaal op maat gemaakt. Maar ook voor mensen met een administratieve of commerciële achtergrond zijn er op de verschillende front office afdelingen ( bv. Inkoop, verkoop, logistiek, … ) mogelijkheden.

Wat hebben wij te bieden?

Testas biedt je behaIve een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s, ruimte voor groei en een goed saIaris, ook talrijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat moet je doen?

Wil je graag weten of Testas de functie heeft waar jij naar op zoek bent? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Klik hier voor de meest actuele vacatures. Daarnaast kan je altijd spontaan jouw CV en motivatie doorsturen naar hr@testas.be .

Chat

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.

Testas is beschikbaar van 8:00 's morgens tot 20:00 uur 's avonds.

Chat nu