Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60
Momenteel kan de prijs voor dit artikel niet worden getoond. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60 of stuur een e-mail naar info@testas.be
Dit product is momenteel niet leverbaar.

Op weg naar een duurzame toekomst

14-06-2023

Onlangs vierde Testas haar ruim 30-jarige bestaan. ‘Op weg naar een duurzame toekomst’ was het thema van de dag met Jo Caudron als inspirerende gastspreker.

Ruim 150 relaties werden hartelijk onthaald in Wommelgem en namen een kijkje in de nieuwe magazijnen en het service-center van Testas. Ives Verheyden, algemeen directeur en al sinds de oprichting werkzaam bij Testas vertelt: “Door corona en alle verbouwingen hebben we het 30-jarig bestaan helaas niet eerder kunnen vieren, maar we zijn blij onze relaties nu weer te kunnen ontvangen.” Testas is al sinds 1998 gevestigd in Wommelgem en daar steeds gegroeid. In 2021 zijn drie nieuwe hallen gebouwd en is de oppervlakte van het service-center verdubbeld. Inmiddels heeft Testas 85 medewerkers, 5.500 ton voorraad met 3.500 verschillende items en een afzet van 125 miljoen euro. Ives Verheyden: “Dit was niet mogelijk geweest als we ons in 2008 niet hadden aangesloten bij de MCB Group. Dat gaf ons de ruimte om te blijven innoveren en onze klanten zo steeds beter te bedienen.”

Innovatie en verandering

Dat innovatie belangrijk is, bleek ook uit de bijdrage van gastspreker Jo Caudron, auteur van diverse managementboeken en transformatiestrateeg. Hij nam de aanwezigen mee in zijn visie op de huidige wereldwijde ontwikkelingen en hoe bedrijven om kunnen gaan met alle uitdagingen die deze tijd biedt. In een herkenbaar verhaal liet hij zien hoe de huidige crises een grotere, bredere en vooral snellere impact hebben op de samenleving dan voorheen. De wereld moet op zoek naar een nieuwe balans. Het goede nieuws is dat volgens Caudron de oplossingen voor de meeste problemen al bedacht zijn, maar nog niet uitgevoerd worden omdat de urgentie en financiële aantrekkelijkheid ontbrak. Dat begint nu te veranderen, waardoor we als we samenwerken in staat zijn te innoveren en te groeien naar een duurzame toekomst.

Bedankt!

“Die uitdaging gaat Testas graag aan,” besluit Ives Verheyden, “Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Testas en we merken dat het ook voor onze relaties steeds belangrijker wordt. Daarnaast streven we naar betekenisvolle partnerships met onze klanten. Samenwerken en innoveren past daar prima bij, zodat we ook in de toekomst een betrouwbare partner blijven voor onze klanten.”

Testas bedankt alle klanten voor het vertrouwen in de afgelopen ruim 30 jaren!

Chat

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.

Testas is beschikbaar van 8:00 's morgens tot 20:00 uur 's avonds.

Chat nu