Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60
Momenteel kan de prijs voor dit artikel niet worden getoond. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60 of stuur een e-mail naar info@testas.be
Dit product is momenteel niet leverbaar.

Capaciteitsuitbreiding Fase 1 Succesvol Afgerond

15-10-2021

Na een intensieve periode van tekenen, plannen en onderhandelen zijn midden september de werkzaamheden voor de capaciteitsuitbreiding bij Testas gestart volgens planning. De nieuwe hal heeft een oppervlakte van 7500m², wat ten opzichte van de huidige oppervlakte van 16000m² toch een aanzienlijke uitbreiding is.

Gezien de beperkte oppervlakte op het huidige terrein was de eerste uitdaging het oplossen van het parkeerprobleem. Er moest namelijk een vrije doorgang zijn voor het werfverkeer, de auto’s van het personeel moesten veilig staan en er moest aan de voorzijde van het gebouw ruimte voorzien worden voor de leveranciers. Alle leveringen moeten namelijk tijdens de werken vooraan gebeuren. Voor deze situatie zijn de coronamaatregelen in België een hulp geweest. Aangezien thuiswerken aangemoedigd wordt, is het probleem met de parkeerdruk deels opgelost.

Fase 1 was de voorbereiding van het terrein. De zuivere zwarte grond werd afgegraven om in de laatste fase het terrein terug mee aan te vullen. Vervolgens werd het gehele terrein aangevuld met bouwstof om op een gelijk niveau te komen met de huidige hallen. Deze fase is ondertussen afgerond en in de loop van week 43 zijn de funderingswerken gestart. De gehele hal zal rusten op putfunderingen.  

We kunnen ook melden dat het overgrote deel van de staalconstructie bij MCB besteld is: 160 ton S355J2 balkstaal.

Momenteel verloopt alles volgens planning en als de weergoden ons gunstig gestemd zijn, kunnen we dit aanhouden.

Chat

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.

Testas is beschikbaar van 8:00 's morgens tot 20:00 uur 's avonds.

Chat nu