marketing@mcb.nl.

" property="og:description"/>
Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60
Momenteel kan de prijs voor dit artikel niet worden getoond. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60 of stuur een e-mail naar info@testas.be
Dit product is momenteel niet leverbaar.

Klanttevredenheidsonderzoek 2022

19-09-2022

Elke 2 jaar krijgen klanten de gelegenheid om onze service uitgebreid te beoordelen. Wat vindt u van onze logisitiek? Hoe beoordeelt u onze verkopers? Krijgt u alles gevonden op onze webportals? Het is goed om over deze thema’s met elkaar in gesprek te gaan, zodat we kunnen blijven voldoen aan uw verwachtingen.

Mede dankzij uw feedback uit het vorige klantonderzoek is – onder andere - de afdeling Customer Care opgericht. Het doel van deze afdeling is het helpen verhogen van de klanttevredenheid. Customer Care is “de spin in het web van MCB”. Door nauw contact met vele andere afdelingen worden klachten afgehandeld en in de toekomst voorkomen. Ook worden speciale verzoeken behandeld en opgelost.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst, wordt in september en oktober een nieuw klantonderzoek uitgevoerd. Daarom wordt u mogelijk gebeld door Integron. Heeft u vragen naar aanleiding van dit onderzoek? Mail dan naar marketing@mcb.nl.

Chat

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.

Testas is beschikbaar van 8:00 's morgens tot 20:00 uur 's avonds.

Chat nu