Momenteel werken wij aan onze webportal. Onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60
Momenteel kan de prijs voor dit artikel niet worden getoond. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze afdeling Verkoop 03 355 20 60 of stuur een e-mail naar info@testas.be
Dit product is momenteel niet leverbaar.
MCB-materiaal-68.jpg
Advies
onze collega's helpen u graag verder

Maatwerk

Om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen werd sterk geïnvesteerd in de breedte van het aanbod “bewerkingen”. In ons service center worden producten exact volgens uw specificatie bewerkt. Wij zagen, decoilen, slitten, knippen, slijpen, borstelen en foliën in eigen huis.

Onze nauwe en jarenlange samenwerking met voorkeurleveranciers, biedt ons nog méér mogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen. Profielen worden klantspecifiek ontwikkeld en kunnen voor u op voorraad gehouden worden.

Testas Zaagservice

Voor veel toepassingen is een volle lengte al snel te veel. Daarom brengt Testas buizen, profielen en stafmateriaal nauwkeurig op de gewenste lengte.

Bewerkingen

Testas wil u graag ontzorgen, wij leveren uw producten op maat uit, zodat u direct aan de slag kunt.

Verpakking

De verpakkingen moesten vroeger vooral hun werk doen tot ze bij de klant waren, maar nu kijkt Testas ook naar de processen bij de klant zelf.

Onze overige services

Chat

Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen om de chat te starten.

Testas is beschikbaar van 8:00 's morgens tot 20:00 uur 's avonds.

Chat nu